Skådespelare

Träffa personerna bakom rollerna! Här har vi samlat namnen på de personer som skådespelar i Eagles. Huvudkaraktärerna ser vi i alla säsonger medan bikaraktärerna dyker upp då och då. Vilken skådespelare är din favorit?

Edvard Olsson

Spelar Elias Kroon i serien.

Instagram @edvardolsson

Alva Bratt

Spelar Felicia Kroon i serien.

Instagram @alvabratt

Adrian Öjvindsson

Spelar Ludvig Johansson i serien.

Instagram @adrian_a_w_ojvindsson

Yandeh Sallah

Spelar Amie Samuelsson Condé i serien.

Instagram @bebimelanin

Sarah Gustafsson

Spelar Klara Ceder i serien.

Instagram @sarahckobama

På bilderna ovan ser vi Charlotta Jonsson som spelar mamma till Elias och Felicia, Leila Kroon. Sedan har vi även David Lindgren och Jakob Gartner som spelar Adam Molin och Omar Khalil. Sist men inte minst hittar vi Per Lasson som spelar pappan och hockeylegenden Mats Kroon.

I säsong två får vi bekanta oss med Jack som Felicia och Elias lärt känna under tiden som de bodde i USA. Han spelas av Filip Wolfe Sjunnesson som till vardags arbetar som modell. Amies mamma Petra Samuelsson spelas av Anna Sise och Klaras pappa, Ola Ceder, spelas av Robert Pukitis.

Hockey har en central del av serien och där ser vi bland annat Hockeytränaren Jens i säsong ett som spelas av Albin Grenholm. Har ni koll på Skärgårdsdoktorn? Då har ni förmodligen inte missat att Ebba Hultkvist syns i rutan som Elias manager Johanna. På isen hittar vi även modellen Simon Lööf som spelar Karlskronas tuffing Mattias Rönnestad.

Lokala skådespelare

Här kommer lite rolig fakta! Visste du att hockeyspelaren Jönsson spelas av Simon Ådvall som är i från Oskarshamn där serien spelas in? Simon spelade för IK Oskarshamn som junior och var med som statist till en början men lyckades charma till sig en talroll. Läraren Stefan spelar av Jonas Frykman som är ett känt ansikte i Oskarshamn. Han har spelat i många band och är nu biografföreståndare i staden.

Du hittar mer information om alla skådespelare här.