Eagles i media

I social medier, i press och i tv. Ja, vi har sett Eagles i media sedan dag ett och för både skådespelare och produktion har det blivit en del intervjuer. Hur är det egentligen att jobba med kostym? Vilka är Eagles-turister? Vad händer i säsong 3?

Säsong 3 på g

Säsong 3 av Eagles har premiär i juni 2021. Än så länge har alla inblandande varit väldigt luriga med vad som händer i säsong 3. Sanna Övermark, projektledare på SVT och exekutiv producent för Eagles, avslöjar för SVT Småland att inspelningarna har gjorts i Oskarshamn.

– Självklart kommer vi att fortsätta spela in i Oskarshamn, det är en fantastisk miljö och vi har fått ett jättefint mottagande från hela bygden. Utan det hade det inte gått att göra Eagles, säger Sanne Övermark, i intervjun med SVT Småland.

Eaglesturister i Oskarshamn

Under sommaren 2019 landade de första Eaglesturisterna i Oskarshamn. Oskarshamns-Tidningen var på plats i Stadsparken för att prata med Matilda, 16 år, som hade tagit med sig familjen till Oskarshamn.

Under besöket har Matilda och hennes familj hunnit se en hel del av Oskarshamn. De har bland annat varit på Badholmen, tittat utanför ishallen och Oscarsgymnasiet och gjort promenader i bland annat Stadsparken.

Oskarshamns-tidningen 2019

Fanny Ekstrands intervju med BAAAM

Fanny Ekstrand är en av manusförfattarna till Eagles och hon jobbade under säsong 2 av Eagles med kostymen. I intervjun med BAAAM säger hon att det är ”Viktigt att ge karaktärerna egen stil”.

– Att ge våra karaktärer en egen stil och kläduttryck var viktigt för mig från dag ett. Så mycket identitet sitter i det vi har på oss, så att låta det falla mellan stolarna var inte ett alternativ. Redan i första manusarbetet ville jag diskutera karaktärernas shoppingbeteende när vi pratade om deras personligheter, säger Fanny Ekstrand.

I intervju med baaam.se

Vill du tipsa oss om Eagles i media? Skicka ett mejl till info@oskarshamn.com